Szűrés

Termék státusza
Ár
490 Ft - 2 790 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Cumik 6+ hó

Minden babának szüksége van cumira. Legyen szó újszülöttről, pár hónapos gyermekről, esetleg fél éves lurkóról, nálunk minden korosztály számára találhatsz egyedi darabot. A cumik 6+ hónapos kortól ugyanolyan szükséges, mint előtte. Webáruházunkban vásárolhatsz szilikonos játszócumit, Hopp latex változatot, esetleg Baby Bruin altatócumit is egyaránt. Nézz szét nálunk még ma!

Cumik 6+ hónapos kortól

Egy minőségi cumira minden gyermeknek szüksége van, legyen szó újszülött lurkóról, esetleg fél éves babáról. Nálunk mindenki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb darabot. A Mam Original szilikonos játszócumit a legszélesebb kollekcióválasztékát forgalmazzuk. A nagyméretű levegőnyílásoknak köszönhetően kímélő a baba bőrét. A kiegészítő megnyugtatja és persze meg is vigasztalja a kicsiket. A terméket praktikus sterilizáló- és szállítódobozban szállítjuk házhoz. A hajlított forma a maximális kényelmet, a gomb a könnyed fogáast, a szíóvka pedig az illeszkedést segíti elő.

Ne feledkezzünk meg továbbá a Baby Bruin altatócumiról, amely egy ortodontiks és szilikonos változat. A prémium minőségű német gyártmány BPA mentes, egyedi csiga mintával ellátott verzió, amely minden baba álma. Ott van továbbá a Hopp játszócumi is, amit többféle színben is megvásárolhatsz. Érdemes tehát széles körben megnézni a kínálatunkat, hiszen hatalmas a választékunk!

Cumik 6+ hó feletti vásárlása és házhoz szállítása

A cumikat az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!