TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Egyedi bababútor tervezés, készítés

Egyedi bababútorra van szükséged a fővárosban, vagy az ország egyik eldugott szegletében? Mi készséggel állunk rendelkezésedre, hiszen szinte bármit megvalósítunk, amire vágysz. Legyen szó komódról, méretre készült szekrényről vagy éppen emeletes ágyról.

Szlogenünk: „Babaszoba a tervezéstől a kivitelezésig.”

Miért jobb egy egyedi bútor, mint egy „tömeggyártott”?

Tudniillik egy kész bútort jóval egyszerűbb beszerezni, mint egy újat készíttetni. Csak betérsz az üzletbe, körbe nézel, kiválasztasz egy nagyjából passzoló fajtát, majd hazaviszed és a helyére teszed. Ezek a darabok legtöbb esetben azonban nem illeszkednek pontosan az adott helyiségbe. Érdemesebb lehet tehát inkább méretben megfelelő, egyedi bababútort terveztetni, hiszen ezek nemcsak praktikusak, hanem még a stílust és a színvilágot is megválaszthatod.

Milyen egy praktikus bababútor?

Egy jól beilleszthető darab legtöbb esetben egyedi, hiszen személyre és méretre szabott. Fontos, hogy az a család és a baba igényeinek egyaránt megfeleljen. Egy praktikusan használható darab szinte bármely helyiségbe beilleszthető.

Szeretnénk a vásárlóinknak azzal kedveskedni, hogy képesek vagyunk egyedi bababútor tervezésére és készítésére egyaránt. Nem szükséges időt szánnod arra, hogy kitaláld, hogyan passzolnak egymáshoz a színek, a minták és a formák.

Milyen az egyedi bababútor tervezés és készítés?

Vállaljuk az egyedi bababútorok tervezését és kivitelezését, amelyet a gyártás előtt 3D látványtervben mutatunk meg a számodra. A munka előtt helyszíni felmérést tartunk, anyag mintát mutatunk és lakberendezési tanácsadást nyújtunk. A bútor előállítása minden esetben egyedi árképzés alapján történik. A felmérés költségét sikeres megrendelés esetén annak összegéből vonjuk le. Fontos tudni azonban, hogy ennek díját a helyszínen szükséges megfizetni.

Készséggel állunk rendelkezésre, amennyiben teljes babaszoba bútorra van szükséged. Legyen szó lámpáról, szőnyegről vagy éppen függönyről is. Ebben az esetben egy lakberendező munkatársunk segít a tervezésben.

Az egyedi bútorok esetében lehetőséged van ágyat, szekrényt, pelenkázó komódot, falipolcot, de még íróasztalt és emeletes ágyat is rendelni. Ezek anyaga bútorlap vagy éppen tömörfa, amelynek felülete rendkívül gyerekbarát. Az adott termék stílusát mindig a megrendelő, azaz Te álmodhatod meg.

Az egyedi bababútorok esetében a legváltozatosabb kérésekre tudunk megfelelő választ adni. Választhatsz a különböző stílust képviselő bútorlapok között, így a darabok készülhetnek klasszikus, de akár modern változatban is. Készíttess sajátos szekrényt, ágyat vagy éppen komódot, amely stílusban és méretben is illeszkedik a babaszobába.

3D látványterv a bababútorhoz

Igény esetén 3D látványtervet is készítünk, amibe akár 20 kép is beletartozik. A látványterven látni fogod, hogy hogyan fog kinézni a bútor. Minden apró részletét, elhelyezkedését, méretét, hogy a lehető legpontosabb képet kapd a bútorról.

Mennyi idő alatt és mennyiért készül el az egyedi bababútor?

Legtöbb esetben a gyártási idő a megrendeléstől számítva 6-8 hét. Az ügyfél elképzelései alapján pedig egyedi árajánlatot készítünk. Az általunk készített termékek ára állami támogatásból vissza igényelhető. Amennyiben még nincs pontosan elképzelés, nyugodtan nézz körbe a referenciáink között. A közel 20 éves szakmai tapasztalatunk pedig garantálja a minőségi bútorok gyártását.

A kiszállás díja a távolságtól függően kerül kiszámításra. Minimum 10.000 Ft.

Fordulj hozzánk bátran bármilyen kérdés esetén!

Referencia anyagokkal rendelkezünk.

Elérhetőség:

Csanádi Gábor

a Pöttöm Baba Bolt asztalos szakembere

email cím.: pottombabaweb@gmail.com