TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Popsitörlő

Ha kisbabád van, akkor mindig magadnál kell tartanod pár kiegészítőt. Ilyen lehet a popsitörlő, amely bárhol hasznosnak bizonyulhat, akár utazásról, akár nyaralásról van szó. Ezek segíthetnek továbbá a kézfertőtlenítésben és a baba bőrének tisztán és szárazon tartásában. Érdemes mindig magadnál tartanod egy csomaggal, hiszen sokszor jól jöhet egy jó minségű popsitörlő. A termékek nem tartalmaznak szappant, nem ragadnak és rendkívül erős lapokból állnak. Nézz szét a kínálatunkban!

Popsitörlő használata

Aki pelenkázott már csecsemőt, az tudja, hogy egy popsitörlő minden esetben hasznos lehet. A termék célja, hogy a kisbaba számára biztonságot, komfortos érzetet és hatékonyságot biztosítson. A gyártmányok bőrgyógyászok által tesztelt darabok, egyik sem tartalmaz semmilyen szappan vagy illatanyagot. A popsitörlőknek meg kell felelniük az EU Fogyazstási Cikkek Tudományos Bizottságának szigorú előírásainak. A ruhaszerű anyag rendkívül puha és praktikus kiegészítője lehet bármely háztartásnak. 

Popsitörlő kínálat

A kínálatunkban megtalálhatóak a Pampers, a Libero, a My Comfort, a Lara és a Bo-gi márka termékei is. A Pampers regenerált cellulózból és poliészterből készíti a popsitörlőit. A fenntartható forrásból származó cellulóz pedig még a környezetre is kisebb hatással van. A Libero gyártmányai nem tartalmaznak alkoholt, színezőanyagot vagy éppen parfümöt. A praktikus műanyag tasaknak köszönhetően pedig bárhová magunkkal vihetjük, míg a visszaragasztható címke segítségével megakadályozhatjuk, hogy a kendők kiszáradjanak.

Popsitörlő vásárlás és házhoz szállítás

A popsitörlőt az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!