Szűrés

Termék státusza
Ár
990 Ft - 7 990 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Szúnyog és Kullancsriasztó gyerekeknek

Szúnyog és kullancsriasztó gyerekeknek is kellhet, főleg a nyári időszakban. Esetükben azonban fontos, hogy minőségi termékeket használjunk, így választható Raid elektromos szúnyogriasztó folyadék, OFF spray, szúnyogháló babakocsihoz, de még szúnyogriasztós karkötő is egyaránt. Nézz be hozzánk még ma és válaszd ki a megfelelő darabot!

Szúnyog és kullancsriasztó gyerekeknek

Szúnyog és kullancsriasztó gyerekeknek is szükséges lehet, főleg a nyári időszakban, amikor ők is többet vannak a szabad levegőn. Választhatsz számukra babakocsihoz szükséges szúnyoghálót, elektromos riasztó folyadékot, spray formában megvásárolható terméket, de még természetes szúnyogriasztós karkötőt egyaránt. A Raid terméke negyven éjszakán át tartja távol a rovarokat, viszonylag alacsony energiafogyasztás mellett. Védelmet nyújt egész éjszaka a szúnyogok és egyéb kártevők ellen. A folyamatos és diszkrét védelem szag- és füstmentes, így nem zavarja majd a gyermek álmát sem. 

Amennyiben természetes megoldást keresel, választhatsz színes szúnyogriasztós karkötőt, ami távol tartja a lurkóktól a bogarakat. A hatóideje akár 350 óra is lehet, nagy előnye pedig, hogy teljes mértékben természetes anyagból készült. Ne feledkezzünk meg a kullancsokról sem, amiket az Tickless ultrahangos kullancsriasztó, amit kínálatunkban narancs színben találhatsz meg. Nézz körbe tehát még ma és válaszd ki a tökéletes darabot! 

Szúnyog és kullancsriasztó vásárlása gyerekeknek

A szúnyog és kullancsriasztókat megrendelést követően előre utalással vagy utánvéttel vásárolhatod meg. Ezt követően megbízható futárszolgálat a lehető leggyorsabban próbálja meg házhoz szállítani.