TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Cumi és cumisüveg

A babaetetés egy rendkívül fontos tevékenység a mindennapok során. Ehhez azonban szükség van pár kiegészítőre, amely megkönnyíti a folyamatot. A cumi és cumisüveg pont két ilyen eszköz, amelyből a kínálatunkban számos egyedi terméket szerezhetsz be. Legyen szó MAM Starter iivópohárról, ivástanuló változatról, esetleg szélesnyakú verzióról, nálnuk szinte mindent megtalálhatsz. Nézz körbe bátran a széles választékunkban és rendeld meg a legszükségesebb kellékeket az etetéshez! 

Cumi és cumisüveg csomagok kínálata 

Az orvostudomány állítása szerint a baba életének első 1000 napja rendkívül fontos az egészségfejlődés szempontjából. Tehát a folyamat már a szoptatásnál is elkezdődik, ez alapozza meg a baba táplálkozásának alapjait. Fontos, hogy az etetésre kiemelt figyelmet fordítsunk ebben az időszakban, hogy megelőzzük a későbbi problémákat. Ehhez azonban szükség lehet a későbbiekben cumi és cumisüveg csomagokra is. A kínálatunkban számos egyedi és minőségi darab közül választhatod ki a tökéletes darabokat. Legyen szó kanalas végű változatról, karcsúsított verzióról, etetőcumiról, vagy éppen koraszülőtt fajtáról, nálunk szinte bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged van! 

Fontos, hogy az étkezésekhez egy rendszert is társítsunk, hogy megfelelő időben tudjuk etetni a lurkókat. Nagy segítséget nyújthatnak ehhez neked és a babádnak is a cumi és cumisüveg kínálatunk, amely komplex támogatást ad a számotokra. A forgalmazott márkák között megtalálhatod a Baby Care-t, illetve persze vásárolhatsz a Lorelli Zoo, a Baby bruin és a MAM termékekből is. Nem is kell ennél több!

Cumi és cumisüveg vásárlása és házhoz szállítása

A cumi és cumisüveg csomagokat az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!