TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Cumik

A kicsik számára rengeteg dologra van szükség, amely a fejlődéshez szükséges. Ide tartoznak a cumik is, amelyekből számos terméket tartunk a kínálatunkban. A szülők célja, hogy a kisbaba minél kényelmesebben és komfortosabban érezze magát a mindennapok során. Ehhez érdemes körbe nézni a hatalmas választékunkban és kiválasztani a megfelelő darabot.

Cumik kínálata

A cumik kínálata hatalmas, legyen szó eetőcumiról, 0 éves kortól alkalmas változatról, 2-6 hónapos gyermekek számára kiváló darabról, fél éves kortól adható verzióról, vagy éppen nagyobb gyermekek számára választható termékről egyaránt. A mam Anti-colic cumisüveghez például egy ajándék Start játszócumi is tartozik, így két terméket kaphatsz egy áráért. A Baby Bruin ráadásul gyárt cumitároló dobozt, amely remek megoldás a kiegészítő szállítására. 

Ne feledkezzünk meg a Hopp delux cseresznye alakú világítós éjszakai cumiról sem, amelyet latexből gyártanak. A megvásárlásával sokkal kellemesebben telhetnek az éjszakák. Nézz körbe tehát bátran a széles választékunkban és válaszd ki a megfelelő darabot!

Cumik vásárlása és házhoz szállítása

A cumikat az MPL, vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!