TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Raid elektromos szúnyogriasztó folyadék + készülék 40 éjszaka, 33 ml

Raid elektromos szúnyogriasztó folyadék  40 éjszaka, 33 ml
Raid elektromos szúnyogriasztó folyadék + készülék 40 éjszaka, 33 ml
Alacsony energia fogyasztás**
** kevesebb, mint 4 W/óra fogyasztás

A Raid® elektromos szúnyogirtó folyadék egész éjszakára szóló védelmet biztosít a szúnyogok ellen. Folyamatos és diszkrét védelmet nyújt, szag- és füstmentesen. Nem kell többé minden este utántöltőt cserélni vagy sprayt használni.

Egy üveg Raid® elektromos szúnyogirtó folyadék 30 éjszakán át hatásos, abban az esetben, ha napi 8 órán át használja. A folyadékszint könnyen követhető, amennyiben a folyadék elfogy, cserélje ki az újabb 30 estényi védelemért. A Raid® 50 éve bizonyított hatékonysággal védi családját a rovaroktól!

Jellemzők
Gyors és folyamatos hatás!

Tigris szúnyogok és szúnyogok ellen

Doboz tartalmazza a készüléket
3 párologtatási fokozattal rendelkezik és idő beállítási funkció is van rajta 8,16 és 24 óra.


Illatmentes

Elpusztítja a függöny mögött rejtőzködő szúnyogokat is

Védelem akár 30 m³-ig

Elkészítés és felhasználás
Használati utasítás:
1. A műanyag flakon kupakját csavarjuk le és őrizzük meg.
2. A flakont ütközésig csavarjuk be a készülékbe. Dugjuk be a készüléket a 220 V-os hálózati csatlakozóba, ügyelve arra, hogy a flakon mindig függőleges helyzetben legyen (A készülék csatlakozója forgatható!).
3. Használat után a készüléket a csatlakozóból húzzuk ki, azt mindig álló helyzetben tároljuk, vagy csavarjuk ki belőle a flakont és kupakjával zárjuk le.
4. A folyadék cseréjét mindig áramtalanított készülékben végezzük! A folyadék - üzembe helyezése után - hatását egy 40 m³-es helyiségben kb. 30 perc után kezdi kifejteni. Alkalmazása éjszakánként, napi 8-10 órás üzemidővel javasolt. Hatástartóssága a kiszerelés méretének függvényében változik. Nagyobb helyiségben szükség lehet arányosan több készülék egyidejű alkalmazására. Amikor a készülék használata nem indokolt, a készüléket kapcsoljuk ki. További használati utasítást a doboz belső oldalán talál.
A folyadék - üzembe helyezése után - hatását egy 40 légm³-es (kb. 16 m² alapterületű) helyiségben kb. 30 perc után kezdi el kifejteni. Alkalmazása éjszakánként, napi 8-10 órás üzemidővel javasolt. Egy flakon tartalma napi 8-10 órás üzemidővel kb. 30 éjszakára elegendő. Nagyobb helyiségben szükség lehet arányosan több készülék egyidejű alkalmazására. Amikor a készülék használata nem indokolt, a készüléket húzzuk ki a hálózati csatlakozóból. Használat után álló helyzetben tároljuk a készüléket vagy a flakont távolítsuk el és kupakjával zárjuk le.

Előírt terméknév
Szúnyogirtó folyadék - elektromos készülék

Márka
Raid

Szabványosított márka
Raid márka

Terméknév felosztás
Funkcionális név: Szúnyogirtó, Variáns: Készülék és utántöltő
Bővebben
2 990 Ft
Egységár: 2 990 Ft/db
Részletek
Raid elektromos párologtató folyékony töltelékkel szúnyogok ellen. Automatikusan kikapcsol / bekapcsol, programozható időzítő. Választható: 8,12 vagy 24 órás védelem. Automatikusan bekapcsol minden nap ugyanabban az időben.

Három intenzitás közül választhat. A magas intenzitás gyorsan eltávolítja a szúnyogokat és visszatér az alacsony intenzitáshoz.

Elpusztítja a szúnyogokat a függönyök mögött is. Kényelmes beállítás, automatikus időzítő. Hatékony akkor is, ha az ablakok résnyire nyitva van. Max 30 m3 helységre ajánlott.
Adatok
Gyártó
Johnson's
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Kiegészítő termékek