TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Gyerekülés és árnyékoló

Biztonsági autósüléseink kiemelkedően kedvező áron, az alábbi súlykategóriákban érhetők el:

0-13 kg, 0-18 kg, 9-18 kg, 9-25 kg, 9-36 kg, 22-36 kg között.

A gyártóinkra jellemző mutatós megjelenés, szép színvilág és jó anyagok jellemzik autósüléseinket. Mindegyik autósülésünk megfelel az ECE R 44/04-es szabványnak!

Gyerekülés és árnyékoló

A biztonságos közlekedéshez a gyermekeknek is szükségük van pár eszközre. A gyerekülés és árnyékoló elengedhetetlen kellékei egy hosszabb utazásnak. A bizonsági autósüléseinket kiemelkedő minőségben és többféle súlykategóriában szerezheted be. A gyártóinkra darabjaira azonban nemcsak mutatós megjelenés jellemző, hanem a csodálatos színvilág és a kellemes anyagok is egyaránt. Választhatsz továbbá árnyékolót, Isofix rögzítőlapot gyereküléshez, de akár egyéb kiegészítőt is az autóba. Ez lehet egy etetőszék, egy biztonsági öv párna, de akár egy Disney mintás nyakpárna is. 

Amennyiben tehát biztonságos nyaralást szeretnél az egész család számára, nézz körbe a gyerekülések és az árnyékolók között és válaszd ki a tökéletes darabot!

Gyerekülés és árnyékoló vásárlása

A termékeket a megrendelést követően előre utalással vagy utánvétellel rendezheted. Ezt követően megbízható futárszolgálat szállítja házhoz a csomagodat, a tőlük telhető leggyorsabban.