Szűrés

Termék státusza
Ár
25 890 Ft - 139 890 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Gyerekülés 0-25 kg

A gyermekek biztonsága a legfontosabb, főleg amennyiben autóba ültetjük őket. A gyerekülés 0-25 kg-os gyermekek számára is készülnek, amelyekkel megakadályozhatjuk a kisebb-nagyobb sérülésket az utazások során. Legyen szó Lorelli, Chipolino Britay Römer, vagy éppen Concord Transformers márkájú termékről, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Nézz szét nálunk még ma!

Gyerekülés 0-25 kg-os kivitelben

A gyerekülések 0-25 kg-os kivitelben is kaphatóak, amelynek köszönhetően a nagyobb lurkók is használatba vehetik. A biztonság fontos, így minden esetben szükség lehet egy Lorelli Sigma, egy Chipolino Mondo, vagy éppen egy Jané Ikonic változatú autósülésre. 

Utóbbi egy 2019-es modell, amelynek különleges színvilága és kialakítása van. Az anyaga és a formája is a felős kategóriás babatermékek közé tartozik. A tervezők által nagyon jól eltalált design rendkívül jó biztonsági eredményekkel párosul. Ne feledkezzünk meg továbbá a Chipolino Trax Neo autósülésről sem, ami a kedvenc útitársunk lehet a hosszú utak során. Ezekkel még a több órás, akár fél napos túrák is kényelmesebben telhetnek. 

Nézz szét tehát nálunk még ma és válaszd ki a megfelelő gyerekülést! 

Gyerekülés vásárlás és házhoz szállítás

A gyereküléseket az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!