Szűrés

Termék státusza
Ár
2 990 Ft - 10 990 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Bella Happy Pelenka

Szeretnéd úgy végig aludni az éjszakát hogy ne kelljen azért felkelni mert a pelenka tele van vagy éppen elázott az egész kiságy? Szeretnél végre pihenni egy nagyot? Mi garantáljuk hogy neked és babádnak kiváló alvásban vagy nappali nyugalomban lesz részetek. Ajánlani tudjuk a legjobb minőségű pelenkáinkat, hiszen a Pöttöm baba bolt mindenben segít! Keress Minket bizalommal és segítünk kiválasztani a megfelelő Bella Happy pelenkát. 

 

Bella Happy pelenka kínálat

A Bella Happy arra törekszik, hogy a fejlődésük különböző szakaszaiban lévő csecsemőknek megadják a teljes komfortérzetet. A márka termékei légátaresztő külső borítással rendelkeznek, hogy a gyermek bőre a eplus alatt is képes legyen szellőzni. Ez csökkentheti akár a bőrirritáció kialakulásának lehetőségét is. A Bella Happy pelenkák belső rétegei nem szőtt, puha anyagból készültek, amely biztosítja a rendkívüli nedvszívóképességet és a gyors elvezetést egyaránt. A flexi fit fejlesztés miatt pedig rugalmas kialakításúak, amelyek a lehető legjobb komfortérzetet biztosítja a gyermek számára.  

A Bella Happy pelenkákat igazolt laburatóriumi vizsgálatoknak vetették alá. Ezáltal biztostan elmondhatóak, hogy mentesek mindenféle kozmetikai termékektől és a specifikációjában feltüntetett 26 allergéntől egyaránt. A kiszerelések között széles a választok, hiszen a 0 éves kortól egészen a 4+-os változatokig vásárolhatunk Happy pelusokat. 

Bella Happy pelenka vásárlás és házhoz szállítás

A Bella Happy pelenkákat az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!