Szűrés

Termék státusza
Ár
590 Ft - 2 990 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Törlőkendő

Te táskádban is lapul mindig törlőkendő? Ha nem is a babád miatt akkor neked van rá szükséged. Ugye milyen sok mindre használjuk mi anyukák is ezeket a törlőkendőket?! Ezek alkalmasak smink lemosáságoz, takarításhoz, az izzadság letörléséhez, kézfertőlenításhez, de még kézmosáshoz is. Érdemes tehát mindig magunknál tartani egy 15 lapos csomagot, amely sokszor jól jöhet akár utazás során is. A termékeink nm szappanosak, nem ragadnak, erős anyagból állnak. Nézz körbe a széles kínálatunkban!

Törlőkendők kínálata

A törlőkendő kínálatunkban megtalálhatóak a Taffy, a Sleepy, a Pampers, a Libero, a Neogranormon, a Sudocrem, de még az antibakteriális Aquella márka termékei is. Ezek egyikse sem ragad, nem szappanos, erős anyagból készülnek. Ajánljuk őket a baba mindennapos tisztába tételén kívül smink lemosáságoz, takarításhoz, kézmosáshoz, de még az izzadság letörléséhez is.

Az Aquella 100 darabos levendulás törlőkendője például egy nagyon kedvelt termékünk. Az illatának köszönhetően mindenki előszeretettel vásárolja ezt a változatot. Emellett választható laminált fafelületre használható verzió, de még lime-grapefruit illatos tisztítókendő is. A kupakos verziók pedig megkönnyítik, hogy a törlők ne száradjanak ki olyan gyorsan. Ez hosszan tartó frissességet nyújt a felhasználója számára. 

Törlőkendő vásárlás és házhoz szállítás

A törlőkendőket az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!