Szűrés

Termék státusza
Ár
1 590 Ft - 17 990 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Pelenkatároló, pelenka kuka és utántöltő

Kevesen gondolnak olyan hasznos kiegészítőkre a baba érkezése előtt, mint egy pelenka tároló, pelenka kuka, vagy éppen egy utántöltő. Ezek rendkívül praktikus kellékek a csecsemő szobájában, hiszen így mindig kéznél van a tiszta pelus, de a használtnak is találunk megfelelő helyet. Nézz körbe a kínálatunkban és válaszd ki az egényeidhez legközelebb álló darabot! 

A pelenkatároló és pelenka kuka kínálat

Egy pelenkatároló és pelenka kuka szagmentesen és hermetikusan zárja el a szagokat a külvilágtól. Ennek köszönhetően egy helyen akár többnapi piszkos pelust is képesek vagyunk higiénikusan tárolni. Ezekből már érdemes az első vásárlások alkalmával beszerezni egy darabot, hiszen rendkívül hasznos kiegészítői a mindennapos pelenkázásoknak. Fontos, hogy a szemetes közel helyezkedjen el a pelenkázó asztal mellett, hogy a csecsemőt egy percre se kelljen magára hagynunk. 

Egyes típusok méretben különbözhetnek egymástól, átlagosan azonban nagyjából 25 db használt pelus tárolására alkalmasak. Minden egyes darab könnyedén használható, akár egy kézzel is. Ez hasznos lehet a tisztába tétel során. A kukákhoz utántöltőt is vásárolhatunk, amelyből érdemes többet is beszerezni egyszerre, hogy mindig legyen otthon plusz tartalék. Fontos, hogy mindig azonos márkát használjunk, hiszen a különböző kukák átmérője és magassága is más lehet. Amennyiben fokozottan figyelünk a higiéniára, abban az esetben lehetőség van antibakteriális zacskót is vásárolni. 

Pelenkatároló és pelenka kuka vásárlás és házhoz szállítás

A pelenkatároló és pelenka kuka termékeket az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!