TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Pampers

Vásárlói visszajelzések alapján a Pampers a termékeket ajánljuk számodra ami pénztárca kímélő, babád számára igazi kényelem és biztos nedvszívó képeséggel rendelkezik. Legyen szó bugyipelenkáról, nadrágpelusról vagy éppen popsitörlőről, nálunk mindent megtalálsz. Nézz szét a széles kínálatunkban!

Pampers kínálata

A Pampers már az újszülöttekre is gondol, így a márkától lehetőségünk van már számukra is vásárolni különböző termékeket. Legyen szó pelenkáról vagy éppen popsitörlőről. A gyártó termékei között megtalálhatóak a bugyi- és a nadrágpelusok, illetve a nedves kendők is. Ezek segítségével tisztán és szárazon tarthatjuk a baba bőrét.

A webáruházunkban széles kínálatból választhatod ki a számodra és babád számára tökéletes Pampers pelenkát. A termékek egyetlen mozdulattal húzhatóak fel a babára. Mindemellett nagy előnyük, hogy elzárják a babák bőrétől a nedvességet és 12 órán át szárazon is tartja azt. A bugyipelusok 360 fokos illeszkedéssel segítik megelőzni a szivárgást. A Pampers márka darabjaiban található Micro Pearls gyöngyök magukba zárják a nedvességet, a mikropórusok pedig eloszlatják azt a pelenka belselyében. 

Pampers termékek vásárlás és házhoz szállítás

A Pampers termékeket az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!