TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Libero

Vásárlói visszajelzések alapján szívből ajánljuk a Libero termékeket, amelyek pénztárca kímélőek, babád számára pedig igazi kényelem biztosítanak. Legyen szó bugyi- vagy nadrágpelusról, illetve törlőkendőről, a kínálatunk rendkívül széles. Nézz szét a választékunban és válaszd ki a szükséges terméket. 

Libero termékek kínálata

A webáruházunkban széles kínálatból választhatod ki a számodra és babád számára tökéletes Libero terméket. A szoros, ellenben puha pelenkák például rendkívül jól illeszkednek a gyermek egyéni méreteire. Az elasztikus anyagnak köszönhetően maximális rugalmasságot biztosít, így a fel-, illetve levétel is gyors és egyszerű. A rendkívül jó nedvszívó képesség mellett hatékony szivárgás elleni védőréteggel rendelkezik. 

A Libero popsitörlők kínálatában csak olyan kendők találhatóak, amelyek nem tartalmaznak semmilyen színezőanyagot vagy alkoholt. A praktikus műanyag tasaknak köszönhetően bárhová könnyedén magunkkal vihetjük. 

A márka termékei nem tartalmaznak semmilyen testápolót. A bőrgyógyászatilag tesztelt pelenkákat tehát bármely anyuka megvásárolhatja, hiszen biztonságosak, amelyet az allergiaszövetség is bátran ajánl. Nagy előnyük továbbá, hogy a csomagolásuk legalább 50%-ban megújuló anyagból készül, míg a gyártás során csak és kizárólag megújuló energiaforrásokat használnak. Ennek köszönhetően a Libero termékek előállítása kisebb környezetkárosító hatással van a Földre, mint bármely más termék.

Libero termék vásárlás és házhoz szállítás

A Libero termékeket az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!