Szűrés

Termék státusza
Ár
390 Ft - 4 390 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Ivó és Itatópoharak

A kicsik számára rengeteg dologra van szükség, amely a fejlődéshez szükséges. Ide tartoznak az ivó és itatópoharakra is, amelyekből számos terméket tartunk a kínálatunkban. A szülők célja, hogy a kisbaba minél kényelmesebben és komfortosabban érezze magát a mindennapok során. Ehhez érdemes körbe nézni a hatalmas választékunkban és kiválasztani a megfelelő darabot.

 

Az ivó és itatópoharak kínálata

Az icó és itatópoharak kínálata hatalmas. Legyen szó Baby Care itatópohárról Zoo ivócsőrös fogóval, Mam Trainer tanulópohárról 220 ml-es kivitelben, Mam Starter ivópohárról, vagy éppen Baby Care sport italpohárról szívószállal ellátva. Nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. A Mam Sports cup segítségével a babák könnyen és higiénikusan ihatnak a mindennapok során. Ne feledkezzünk meg a Mam Learn to drink ivástanulóról sem, amely egy 190 ml-es változat. A formatervezésnek köszönhetően egy olyan terméket fejlesztettek ki, amelyből a gyermekek gördülékenyen tanulhatnak meg italt fogyasztani. 

Nézz körbe tehát bátran a széles választékunkban és válaszd ki a megfelelő darabot!

Ivó és itatópoharak vásárlás és házhoz szállítás

Az ivó és itatópoharakat az MPL, vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!