TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

FELNŐTTPELENKA

Sok esetben a felnőtteknek is szükségük lehet pelenkára. Legyen szó betegségről, ágyhoz kötöttségről, esetleg valamilyen szervi problémáról, nem szégyen beszerezni egy BO-GI, vagy pedig egy Pine márkájú felnőtt pelenkát. A termékek minősége rendkívüli, ráadásul a kellékeket erős nedvszívó képességgel látták el, így nem okoz neki gondot mindent magában tartania. Nézz szét a széles kínálatunkban és rendeld meg a megfelelő darabot!

Ha esetleg gyermek is van a családba és neki is szüksége lenne pelenkára, nyugodtan körbe lehet nézni a gyermek pelenka választékunkban. Mert számukra is fontos a kényelem!

Felnőtt pelenka kínálat

Sok esetben a felnőttek számára szükség van pelenkára. Ennek minősége nagyban befolyásolja a felnőttek bőrét és komfortérzetét egyaránt. A célunk persze az, hogy az adott személy egész nap és éjszaka is jól lérezze magát. Mivel mindenki más, még mi magunk is, így érdemes jól utánajárni, hogy mire is lesz szükségünk.

A kínálatunkban szerepelnek felnőtt pelenkák is. Nálunk számos márka is képviselteti magát, köztük a Pine és a BO-GI felnőtt pelenkákkal is foglalkozó vállalkozások. Mind a két gyártó termékei megfelelő védelemmel látják el a viselőjét, legyen szó inkontinenciáról, vagy éppen egyéb problémáról. A megvásárlásukkal biztosak lehetünk benne, hogy vége az éjszakai keléseknek és átázásoknak. Egy felnőtt pelenka mindig jó, ha van a háznál!

A választékban szereplő daraboknál érdemes figyelembe venni a termékek méretét, a nedvszívó képességét, a rögzítés fajtáját és a pelenka anyagát. Érdemes tehát minél több félét kipróbálni, hiszen csak így lehet nagy tapasztalatunk a gyártmányok területén. Ennek segítségével könnyebben találhatunk megfelelő puha és kényelmes pelenkát.

Felnőtt pelenka vásárlás és házhoz szállítás

A felnőtt pelenkákat az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!