Szűrés

Termék státusza
Ár
2 490 Ft - 3 690 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Etetőháló

A babaetetés egy rendkívül fontos tevékenység a mindennapok során. Ehhez azonban szükség van pár kiegészítőre, amely megkönnyíti a folyamatot. Az etetőháló pont egy ilyen eszköz, amelyből a kínálatunkban számos egyedi terméket szerezhetsz be. Legyen szó Munchkin szilikon etetőhálóról tárolóval, esetleg színes változatról egyaránt. Nézz körbe bátran a széles választékunkban és rendeld meg a legszükségesebb kellékeket az etetéshez! 

Az etetőháló kínálata

Az orvostudomány állítása szerint a baba életének első 1000 napja rendkívül fontos az egészségfejlődés szempontjából. Tehát a folyamat már a szoptatásnál is elkezdődik, ez alapozza meg a baba táplálkozásának alapjait. Fontos, hogy az etetésre kiemelt figyelmet fordítsunk ebben az időszakban, hogy megelőzzük a későbbi problémákat. Ehhez azonban szükség lehet a későbbiekben etetőhálóra is.

A kínálatunkban számos egyedi és minőségi darab közül választhatod ki a tökéletes darabokat. Legyen szó Muchkin szilikon etetőhálóról tárolóval, színes változatokról, esetleg Nuvita rágókáról egyaránt, nálunk szinte bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged van! 

Fontos, hogy az étkezésekhez egy rendszert is társítsunk, hogy megfelelő időben tudjuk etetni a lurkókat. Nagy segítséget nyújthatnak ehhez neked és a babádnak is az etetőháló, amely komplex támogatást ad a számotokra. A forgalmazott márkák között megtalálhatod a Nuvita, a Muchkin, illetve a Baby Bruin gyártmányait egyaránt. Nem is kell ennél több!

Etetőháló vásárlása és házhoz szállítása

Az etetőhálókat az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!