Szűrés

Termék státusza
Ár
2 490 Ft - 3 590 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Cumi,Cumisüveg Sterilizálása és Tisztántartása

A kicsik számára rengeteg dologra van szükség, amely a fejlődéshez szükséges. Ide tartoznak a cumi cumi sterilizálása és tisztántartása esetén szükséges eszközökről, amelyekből számos terméket tartunk a kínálatunkban. A szülők célja, hogy a kisbaba minél kényelmesebben és komfortosabban érezze magát a mindennapok során. Ehhez érdemes körbe nézni a hatalmas választékunkban és kiválasztani a megfelelő darabot.

Cumi sterilizálása és tisztántartása esetén szükséges termékek kínálata

A cumi sterilizálása és tisztántartása esetén szükséges termékeink kínálata hatalmas. Legyen szó mikro sterilizálóról, mini fertőtlenítő dobozról, Baby Bruin sterilizáló zacskóról, illetve Nuvita márkájú termékekről egyaránt. A sterilizálóval egyszerűen és gyorsan tisztítható meg bármilyen cumisüveg, akár akkor is, ha úton van a család. Legyen szó kirándulásról, vásárlásról, illetve egy rövid sétáról, mindig jó, ha kéznél van egy sterilizáló eszköz. 

Nézz körbe tehát bátran a széles választékunkban és válaszd ki a megfelelő darabot!

Cumi sterilizálása és tisztántartása esetén szükséges termékek vásárlása és házhoz szállítása

A cumi sterilizálása és tisztántartása esetén szükséges termékeket az MPL, vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!