Szűrés

Termék státusza
Ár
2 490 Ft - 5 990 Ft

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Bili

A szobatisztaság elérése nem könnyű feladat a szülők számára. Ahhoz, hogy a gyermeknek már ne legyen szüksége pelenkára, hosszú időt kell eltölteni a szoktatással. Egy minőségi bili segítségünkre lehet a mindennapok során, amelyből nálunk 3 az 1-ben zenélő változatot, de még bilis trónszéket is rendelhetsz. Nézz szét nálunk még ma és válaszd ki a legmegfelelőbb darabot!

A bili kínálatunk

A bilire szoktatás egy lényeges folyamata a szobatisztaság elérésének. A hosszú folyamathoz szükség van egy minőségi darabra, amelyből nálunk számos egyedi kivitelezésűt is megvásárolhatsz. Legyen szó Jané 3 az 1-ben zenélő biliről, Lorelli Throne fehér biliről, vagy éppen trón biliről egyaránt. 

A Jané gyártmány egy komplex változat a szobatisztaságra nevelésben, amely bili, wc szűkító és fellépő is egyben. A párnázott ülőfelület kényelmet szolgáltat a lurkók számára. A belül érzékelővel ellátott darab zenét indít el, ha folyadékot észlel. A szétszedhetőségének köszönhetően könnyedén szállítható, az oldalain található kapaszkodó pedig biztonságérzetet nyújt a kicsik számára. 

Ott van továbbá a Lorelli csúszásgátló Bili Farm, a Disney mintás verzió, illetve a Jané Flowy 2 az 1-ben szűkítő és bili. A többféle színben megvásárolható Lorelli zenélő bilinek köszönhetően pedig még egy kis stílust is vihetünk a fürdőszobába. Nézz szét nálunk még ma és válaszd ki a legmegfelelőbb darabot!

Bili vásárlás és házhoz szállítás

A biliket az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!