TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Babamérleg

A kicsik számára rengeteg dologra van szükség, amely a fejlődéshez szükséges. Ide tartozik a babamérleg is, amelyekből számos terméket tartunk a kínálatunkban. A szülők célja, hogy a kisbaba minél kényelmesebben és komfortosabban érezze magát a mindennapok során. Ehhez érdemes körbe nézni a hatalmas választékunkban és kiválasztani a megfelelő darabot.

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Babamérleg kínálata

A babamérlegeink kínálata hatalmas. Legyen szó Nuvita digitális babamérlegről, Momert változatról, esetleg BabyOno márkájú darabról, nálunk szinte bármit megtalálhatsz. A digitális gyártmányok rendívül megbízhatóak, amelyek nagyon pontos mérést eredményeznek. A BabyOno verziók 10 grammos beosztásban működnek, tálcával 20 kg-ig használhatóak. Tálca nálkül akár egy 50 kg-os gyermek mérésére is alkalmazhatóak. Alacsony elemtöltöttség-kijelzéssel rendelkeznek, amely mellett mutatják az utolsó mért eredményt is. 

Nézz körbe tehát bátran a széles választékunkban és válaszd ki a megfelelő darabot!

Babamérleg vásárlás és házhoz szállítás

A babamérlegeket az MPL, vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!