TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Fix etetőszékek

A kicsik számára rengeteg dologra van szükség, amely a fejlődéshez szükséges. Ide tartoznak a fix etetőszékek is, amelyekből számos terméket tartunk a kínálatunkban. A szülők célja, hogy a kisbaba minél kényelmesebben és komfortosabban érezze magát a mindennapok során. Ehhez érdemes körbe nézni a hatalmas választékunkban és kiválasztani a megfelelő darabot.

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

A fix etetőszékek kínálata

A fix etetőszékek kínálata hatalmas, legyen szó Chipolino Rotto változatról szürke és rózsaszín színben, esetleg Lorelli Bonbon macskás mintával ellátott gyártmányról. Előbbi márka termékei kényelmes etetőszékek, amelyek kisszékké és ülésmagasítóvá is alakíthatóak. Remek megoldás egy komplex verzió megvásárlására. A Lorelli Cookie fix etetőszék előnyei pedig, hogy egyszerűen és gyorsan összecsukhatóak, illetve kinyithatóak. Kis helyet foglalnak, kiváló választások kis lakás esetén. Ne feledkezzünk meg továbbá a Grey Atronautról sem, amely egy stabil, egyszerű és nagyon kényelmes fix etetőszék. Remekül személyre szabható, széles színválasztékkal rendelkezik és nem utolsó sorban pénztárcabarát is egyben. 

Nézz körbe tehát bátran a széles választékunkban és válaszd ki a megfelelő darabot!

Fix etetőszékek vásárlása és házhoz szállítása

A fix etetőszékeket az MPL, vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!