Szűrés

Termék státusza
Ár
590 Ft - 8 990 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Cumi és Cumisüveg Kiegészítők

A kicsik számára rengeteg dologra van szükség, amely a fejlődéshez szükséges. Ide tartoznak a cumi és cumisüveg kiegészítők is, amelyekből számos terméket tartunk a kínálatunkban. A szülők célja, hogy a kisbaba minél kényelmesebben és komfortosabban érezze magát a mindennapok során. Ehhez érdemes körbe nézni a hatalmas választékunkban és kiválasztani a megfelelő darabot.

 

Cumi és cumisüveg kiegészítők kínálata

A cumi és cumisüveg kiegészítők kínálata hatalmas. Legyen szó Mam márkájú sterilizálóról, amelyhez egy cumisüveg is jár, esetleg thermo táskáról, többféle színben, illetve cumitartó szalagról, nálunk szinte bármit megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Amennyiben sokat utaztok és szeretnéd biztosítani a babád számára a megfelelő hőmérsékletű italokat, válassz bátran egy hőtároló termoszt, amely két cumisüveg szállításához alkalmas. Emellett szóba jöhetnek a cumiláncok, nem utolsó sorban pedig az üvegmosó kefék is, amelyek segítségével sokkal egyszerűbbé válik a termékek tisztítása. 

Nézz körbe tehát bátran a széles választékunkban és válaszd ki a megfelelő darabot!

Cumi és cumisüveg kiegészítők vásárlás és házhoz szállítás

A cumi és cumisüveg kiegészítőket az MPL, vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!