Szűrés

Termék státusza
Ár
690 Ft - 2 790 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Cumik 16 hó felettieknek

A kicsik számára rengeteg dologra van szükség, amely a fejlődéshez szükséges. Ide tartoznak a cumik 16 hó felettieknek is, amelyekből számos terméket tartunk a kínálatunkban. A szülők elsődleges célja, hogy a lurkók minél komfortosabban és kényelmesebben érezzék magukat a mindennapok során. Érdemes körbenézni a hatalmas választékunkban és kiválasztani a legmegfelelőbb kiegészítőt!

Cumik 16+ hó felettieknek

A cumik 16+ hó felettieknek is kelleni fog, hiszen sok esetben még ők is használnak kiegészítőket, akár alváshoz, akár csak játékhoz. Nálunk számos kivitelben találhatsz egyedi darabokat, legyen szó éjszakai cumiról, szilikonos játszós változatról, illetve sötétben világító darabról, itt mindent megkaphatsz. 

A MAM Nighrt éjszakai szilikonos verziókat többféle színben szerezheted be, amelyeket rendkívül egyszerű megtalálni, akár a sötétben is, hiszen a gombja világít. A nagyméretű levegőnyílásoknak és az egyedülálló belső mélyedéseknek köszönhetően kíméli a babák bőrét. A cumik megnyugtatják és megvigasztalják a kicsiket, így hasznos lehet a mindennapok során, még másfél éves kor környékén is. 

Választhatod továbbá a Baby Bruin latatócumit is, amely egy ortodontikus szilikonos kivitelezésű gyártmány. A német vállalat BPA mentes termékeket kínál eladásra, amelyeket kedves csiga mintával láttak el. Nézz szét nálunk még ma és rendeld meg a legszebb darabot!

Cumik 16+ hó felettieknek vásárlása és házhoz szállítása

A cumikat az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!