TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Wc szűkítő

A szobatisztaságra nevelés nem könnyű folyamat, hiszen erre időt és energiát kell szánnunk. Nem megy egyik napról a másikra, ráadásul nem árt hozzű pár kiegészítőt is beszereznünk. Választhatsz Jané 3 az 1-ben zenélő változatot, Lorelli lila csúszásgátló szűkítőt, vagy akár chipolino lépcsős verziót is fehér színben. Legyen szó bármilyen termékről, nálunk szinte bármit megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Nézz szét nálunk még ma és válaszd ki a tökéletes darabot!

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

WC szűkítők kínálata

A szobatisztaságra való nevelés nem könnyű és némi odafigyelést, illetve energiát is igényel. Szükség lesz hozzá pár kiegészítőre, mint például egy minőségi és praktikus WC szűkítőre. A kínálatunkban találhatsz Jané 3 az 1-ben zenélő változatot, Lorelli csúszásgátlós, de még Chipolino lépcsős verziót is egyaránt. 

Utóbbi egy kényeles kialakítású szűkítő esetében a két lépcsőfokkal a gyermek egyedül is egyszerűen használhatja a WC-t. A lépcsőt le is vehetjük, így a termék akár külön is használhatjuk. Szerencsére a felső lépcsőfok magasságát igény szerint állíthatjuk, a puha ülőfelületnek köszönhetően pedig rendkívül kényelmesen szoktathatjuk a kicsiket. Minőségi anyagből készült, ráadásul bármilyen stílusú WC-re rá tudjuk tenni.

Ne feledkezzünk meg továbbá a kacsás mintás szűkítőről sem, amely a WC-n ülve nem mozdul el, biztonságosan alkalmazható és nem mellesleg erős műanyagból készítették. Könnyen kezelhető és nagyon jól bírja a fertőtlenítést is. Nem is kell ennél több! Nézz szét nálunk tehát még ma és válaszd ki a legmegfelelőbb darabot!

WC szűkítő vásárlás és házhoz szállítás

A WC szűkítőket az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!