Szűrés

Termék státusza

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Zsebes tároló kiságyra

Praktikus kellékekkel szerelnéd fel leendő gyermeked szobáját? Szükséged van pár apróságra, amivel könnyebbé teheted a mindennapokat? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk vásárolhatsz többek között zsebes tárolót kiságyra is. Nálunk beszserezhetsz Albero Mio ekrü, kék, de még pink és bézs változatot egyaránt. Nézz körbe és válaszd ki a megfelelő darabot!

Zsebes tároló kiságyra

Praktikusan szeretnéd felszerelni a gyermeked szobáját? Kellene egy jó kis tároló, amit bárhová feltehetsz? Akkor nézz körbe a zsebes tárolók között, amelyeket pillanatok alatt felhelyezhetsz akár a kiságyra is. Jelenleg hat színt tartunk a kínálatunkban:

- bézs
- pink
- szürke
- fehér
- kék
- ekrü

A kedvező áron beszerezhető termékbe kényelmesen pakolhatunk bele bármit, amire a lurkóknak szükségük lehet. Amennyiben megtetszik az Alberto Mio márka, nézd meg a választékunk további darabjait, hiszen számos gyártmányt forgalmazunk mi is. 

 A zsebes tároló kiságyra vásárlása és házhoz szállítása

A zsebes tárolókat a kiságyra az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!