Szűrés

Termék státusza
Ár
990 Ft - 2 990 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Etetőcumi

Ismered az etetőcumikat? Szeretnél egyet a babád számára? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk hatalmas választékban vásárolhatsz egyedi gyártmányokat. Legyen szó Mam etetőcumiról, amelyet két hónapos lurkóknak, vagy akár nagyobb gyermekek számára is beszerezhetsz. Nézz szét nálunk és válaszd ki a tökéletes darabot!

Etetőcumik kínálata

A webáruházunkban többféle kivitelezésű és tervezésű etetőcumik közül választhatod ki a tökéletes darabot. A MAM formatervezői például olyan szilikon verziót alkottak meg, amelyet a babák ösztönösen imádnak. Ott van továbbá a Baby Bruin szilikonos változat, illetve a MAM extra puha ivócsőr is, amiből két darabos csomagot szerezhetsz be. Választhatod továbbá a Tommee Tippee Ultra lassú folyású etetőcumit is, ami természetes illeszkedést biztosít az anyatejes táplálás támogatásához. A variábilis folyású Anticolic plust pedig a hasfájús babáknak fejelesztették ki.

Nézz szét nálunk még ma és rendeld meg a gyermek igényeinek legmegfelelőbbet!

Etetőcumik vásárlása és házhoz szállítása

Az etetőcumikat az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!