Szűrés

Termék státusza
Ár
390 Ft - 34 990 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Kültéri Játékok

Itt a jóidő és egyre több időt töltötök a szabadban? Ehhez szükség lesz kültéri játékokra, amikből nálunk széles palettáról válogathatsz. Legyen szó nagyobb méretű kagyló homokozóról, három gyűrűs medencéről, biztonsági úszógumiról, illetve buborékfújóról egyaránt, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Nézz körbe nálunk még ma és válaszd ki a tökéletes kültéri foglalkoztatót! 

Csúszda 130cm
12 990 Ft
Egységár: 12 990 Ft/db
 

Kültéri játékok

A kültéri játékok esetében rendkívül fontos, hogy az funkcionális és tartós legyen. A fő szempont, hogy jól bírja az időjárási viszontagságokat, közben pedig lefoglalja a lurkókat. A minőség tehát elengedhetetlen, hogy hosszú életű eszköz tulajdonosai lehessünk. Választhatsz számos egyedi darabot, de webáruházunkban természetesen találhatsz hagyományos kinti darabokat is. 

A nagyméretű kagyló homokozó fiúknak és lányoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást nyújthat. A műanyag, ámde szigetelt termékünket 3 éves kortól bárki használatba veheti és építhet benne különleges várakat és figurákat egyaránt. További forgalmazott gyártmány a három gyűrűs medence, amiben a gyermekek biztonságosan pancsolhatnak. A strapabíró változatot többféle színben is megrendelheted a kicsik számára, amiben egyszerre több lurkó is kényelmesen elférhet. A biztonsági szeleppel felszerelt medence akkor sem enged le hamar, ha a dugója kiesne a helyéről. 

Rendelhetsz hozzá nálunk úszógumit, karúszót, de még vízipisztolyt is. Ezzel az egész nyarat felejthetetlenné teheted a kicsik számára. Emellett pedig rendelhetsz horgászbotot, homokozó dömpert, de még húzós kocsit is, amibe a gyermek belepakolhatja a legszükségesebb tárgyait. 

Kültéri játékok vásárlása

A kültéri játékokat megrendelést követően megbízható futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagokat pedig kifizethetd előre utálással vagy utánvéttel is egyaránt. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a raktárkészletünk az automata frissítés miatt csak időközönként változik.