Szűrés

Termék státusza
Ár
4 490 Ft - 5 990 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Ovis ágyneműhuzat

Hamarosan itt az beiratkozás és az első nap? Ovis ágyneműhuzatra van szükségetek? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk számos egyedi és minőségi textíliát szerezhetsz be. Legyen szó Sam a tűzoltó!-s, Mickey egeres, vagy éppen elefántos kivitelről, webáruházunból szinte bármit megvásárolhatsz, amire csak szükséged van. Nézz körbe bátran és vásárolj egy prémium terméket még ma!

Ovis ágyneműhuzat

Hamarosan itt az első ovis nap, amihez már egy kész listát kaptatok? Ovis ágyneműhuzatot webáruházunkból is beszerezhetsz, amelyek mindegyike minőségi darab. A Sam a tűzoltó!-s termékünk például egy 100% pamut gyártmány, ami biztosítja a kényelmes és komfortos alvást a kicsi számára. Az anyagának hála egy rendkívül kellemes tapintású és légáteresztő textíliát szerezhetsz be, amibe a gyermek biztosan nem izzad majd bele. A garnitúra egy párna és egy paplanhuzatot tartalmaz. 

Ne feledkezzünk meg továbbá a Mickey egeres és a különböző színes vízilovas modellekről sem. Utóbbiak között találhatsz csíkos kockás zöld-kék és lányos kivitelt is. Emellett a széles választékunkból rendelhető zebrás, cicás és mackós modell is. A kínálat tehát rendkívül széles. Nézz körbe még ma és válassz egy egyedi meglepetést a gyermeked számára! 

Ovis ágyneműhuzat vásárlása

A vásárlás törtéhet előre utalással vagy pedig utánvéttel egyaránt. Ezt követően a futárszolgálat pár nap alatt eljuttatja hozzátok a megrendelt csomagot.