Szűrés

Termék státusza
Ár
28 990 Ft - 149 990 Ft
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Gyerekülés 0-13 kg

A gyermekek biztonsága a legfontosabb, főleg amennyiben autóba ültetjük őket. A gyerekülés 0-13 kg-os gyermekek számára is készülnek, amelyekkel megakadályozhatjuk a kisebb-nagyobb sérülésket az utazások során. Legyen szó Chipolino Milo autóshordozó adapterről, Avia, vagy éppen Norma változatról, esetleg Lorelli márkájú termékről, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Nézz szét nálunk még ma!

Gyerekülés 0-13 kg-os kivitelben

A gyerekülések 0-13 kg-os kivitelben is kaphatóak, amelynek köszönhetően a nagyobb lurkók is használatba vehetik. A biztonság fontos, így minden esetben szükség lehet egy Chipolino, egy Lorelli, vagy éppen egy Espiro Star márkájú autósülésre. 

Utóbbi egy 2018-as modell, amelyet szürke színben vásárolhatsz meg. A biztonság az autóban is fontos, már újszülött kortól is. Az adapter segítségével rögzíthetővé válik több multifunkciós babakocsi vázára is. Ott van továbbá a Lorelli Rimini 2019-es szürke verzió is, ami nemcsak divatos, de kényelmes is egyben. Ne feledkezzünk meg továbbá a Baby Design leo hordozóról sem. A bézs árnyalatú termék autósülés, hintaszék, etetőszék és babahordozó is egyben! 

Nézz szét tehát nálunk még ma és válaszd ki a megfelelő gyerekülést! 

Gyerekülés vásárlás és házhoz szállítás

A gyereküléseket az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!