TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Baba Bolt Termékek

Pöttöm baba Bolt Termékek! BABA Webáruház: baba termékek, babafelszerelések, babacuccok,babakocsik....

Első babás kismamák és anyukák webáruháza!
Mi mindenben segítünk és fogjuk a kezed, ha elakadtál vagy belezavarodtál a nagy választékba, válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!
Vásárolj nálunk és mosolyt varázsolunk az arcodra!
Válogass kedvedre a babafelszerelések és etetőszékek között!
Jó Vásárlást kívánunk!

Üdv.: Pöttöm Baba bolt- baba webshop, babaáruház

Először is szeretnék Gratulálni a kisbabádhoz! Biztosan nagyon várod vagy vártad már, hogy szíved alatt hordjad vagy megszülessen! Ebben az időszakban minden anyuka szeretne felkészülni a kis baba érkezésére, bizonyára te is tele vagy kérdésekkel és furcsa gondolatokkal.

 

Akik átérezték már ezt az idöszakot jól tudják, hogy az első gyermek érkezésére nem lehet egyáltalán felkészülni, hiszen mindenki a tökéletesre törekszik, azonban tökéletes gyermekvárás nem létezik. Mivel ilyenkor a gyermek és a kismama egészsége a legfontosabb, ezért engedd inkább el ezt a törekvést, helyette dőlj, illetve dőljetek hátra kényelmesen a kedvenc kanapédon és próbáld kényelmesen beszerezni a szükséges babafelszereléseket!

 

Pöttöm baba bolt kínálata

Pöttöm bab bolt termékpalettája az eldobható pelenkáktól egészen a felnőtt pelenkáig, babajátékoktól a légzésfigyelőn át, a babakocsitól a járókáig minden ami baba magába foglal, így mindent könnyedén, egy helyről szerezhetsz be, hogy megkíméljünk az órákig tartó keresgéléstől és a sorban állástól. Fizetni többféle módon is lehet, így emiatt sem kell aggódnod. Csomagokat diszkréten csomagoljuk és megbízható csomag kezelést biztosítunk.

 Házhozszállítás Gls futárszolgálattal történik1-3 munkanap. Ha esetleg készlethiány van valamelyik termékből akkor S.O.S-ben értesítünk hogy megoldást találjunk arra hogy mihamarabb nálad legyen a kívánt termék. Nagyobb Csomagok esetén (súly,méret határozza meg) a Sprinter futárszolgálattal küldjük.

 

Jó egészséget kívánunk mind a kisbabádnak, mind pedig az egész családnak!