Szűrés

Termék státusza
Ár
17 990 Ft - 139 990 Ft

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

e-mail: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Gyerekülés 9-36 kg

A gyermekek biztonsága a legfontosabb, főleg amennyiben autóba ültetjük őket. A gyerekülés 9-36 kg-os gyermekek számára is készülnek, amelyekkel megakadályozhatjuk a kisebb-nagyobb sérülésket az utazások során. Legyen szó Lorelli, Chipolino Britay Römer, vagy éppen Concord Transformers márkájú termékről, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Nézz szét nálunk még ma!

Gyerekülés 9-36 kg-os kivitelben

A gyerekülések 9-36 kg-os kivitelben is kaphatóak, amelynek köszönhetően a nagyobb lurkók is használatba vehetik. A biztonság fontos, így minden esetben szükség lehet egy Lorelli, egy Concord Transformers, vagy éppen egy Espiro Beta autósülésre. 

A Chipolino Jett tökéletes választés a babának és a szülőnek egyaránt. A csodálatos dizájn, a kényelmes kialakítás és a gyors bekötésnek köszönhetően rendkívül praktikus kiegészője lehet a családnak. Az Espiro Beta egy plusz hevederrel ellátott, kiemelkedő oldalsó védelemmel felszerelt gyártmány, amelyből többféle színt is tartunk a kínálatunkban. Amennyiben pedig Lorelli magis SPS-re vágynál, amely dönthető is, szintén jó helyen jársz. A termék kb. 9 hónapos kortól egészen 12 éves korig alkalmazható, így csak egyszer kell beruházni erre a minőségi változatra. 

Nézz szét tehát nálunk még ma és válaszd ki a megfelelő gyerekülést! 

Gyerekülés vásárlás és házhoz szállítás

A gyereküléseket az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!