Szűrés

Termék státusza
Gyártó

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

Segíthetek? Hívj vagy Írj az alábbi elérhetőségeken

Telefonszám: 06/30/554-2537

email: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

Pine Smart Okos Pelenka

A Pine Smart baba pelenka képes azonosítani a húgyúti fertőzést. Ezáltal hozzásegíti a szülőket a veszély felismeréséhez, így az orvos akár már a tünetek jelentkezése előtt is megkezdheti a kezelést.

A Pine Smart a nitrit meghatározásán keresztül azonosítja a fertőzést, amely egy elfogadott módszer a baktériumok által okozott húgyúti fertőzések diagnosztizálásában, és gyors eredményeket ad. Amennyiben a fertőzés jelen van a vizeletben, a pelenkán lévő tesztcsík rózsaszínre változtatja a színét, így figyelmeztetve a családot és orvost.

Tovább

Pine Smart okos pelenka

Hallottál már a Pine Smart okos pelenkákról? A termék be tudja azonosítani a különböző húgyúti fertőzéseket, így segít hozzá téged a veszélyek felismeréséhez. A pelusokat többféle változatban megvásárolhatod. Tulajdonképpen ez a világ első és egyetlen olyan gyártmánya, amely ki tudja mutatni a vizeletből a betegségeket. A tervezők már évek óta dolgoznak ezen a megoldáson, amit most végre az édesanyák is beszerezhetnek. A pelenka előnyei, hogy a fertőzés korai szakaszában felismeri a problémát, így akár enyhébb kezeléssel is leküzdhetőek a gondok. 

A Pine Smart amúgy a nitrit meghatározásán keresztül tudja azonosítani a fertőzést, ami egy megbízható módszer a baktériumok által okozott fertőzések diagnosztizálásában. A választékunkból maxi, Junior, de még Midi és XL-es kivitelt is választhatsz. Nézz be hozzánk még ma és vásárolj egy minőségi darabot!

Pine Smart okos pelenka vásárlása

A Pine Smart okos pelenkát megrendelés után előre utalással vagy pedig utánvéttel rendezheted. Ezt követően megbízható futárszolgálat szállítja házhoz a csomagodat.

Tovább