TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Cylex

Fogyasztó Barát

Segíthetek? Hívj vagy Írj az alábbi elérhetőségeken

Telefonszám: 06/30/554-2537

email: pottombabaweb@gmail.com

H-P: 9:00- 17:00

Szo.- V.: ZÁRVA

BO-GI Felnőtt Pelenka

Sok esetben a felnőtteknek is szükségük lehet pelenkára. Legyen szó betegségről, ágyhoz kötöttségről, esetleg valamilyen szervi problémáról, nem szégyen beszerezni egy BO-GI felnőtt pelenkát. A termékek minősége rendkívüli, ráadásul a kellékeket erős nedvszívó képességgel látták el, így nem okoz neki gondot mindent magában tartania. Nézz szét a széles kínálatunkban és rendeld meg a megfelelő darabot!

Ha esetleg gyermek is van a családba és neki is szüksége lenne pelenkára, nyugodtan körbe lehet nézni a gyermek pelenka választékunkban. Mert számukra is fontos a kényelem!

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

BO-GI felnőtt pelenka kínálat

Sok esetben a felnőttek számára szükség van pelenkára. Ennek minősége nagyban befolyásolja a felnőttek bőrét és komfortérzetét egyaránt. A célunk persze az, hogy az adott személy egész nap és éjszaka is jól lérezze magát. Mivel mindenki más, még mi magunk is, így érdemes jól utánajárni, hogy mire is lesz szükségünk.

A kínálatunkban szerepelnek felnőtt pelenkák is. Nálunk számos márka is képviselteti magát, köztük a BO-GI felnőtt pelenkákkal is foglalkozó vállalkozás. Nagy előnyük, hogy telítettségjelző csíkkal is ellátták őket, így tudjuk, hogy mikor van szükség cserére. A kiss gumírozott derékrésznek köszönhetően pedig biztosak lehetünk benne, hogy a termék a helyén marad. 

A választékban szereplő daraboknál érdemes figyelembe venni a termékek méretét, a nedvszívó képességét, a rögzítés fajtáját és a pelenka anyagát. Érdemes tehát minél több félét kipróbálni, hiszen csak így lehet nagy tapasztalatunk a gyártmányok területén. Ennek segítségével könnyebben találhatunk megfelelő puha és kényelmes pelenkát.

BO-GI felnőtt pelenka vásárlás és házhoz szállítás

A BO-Gi felnőtt pelenkákat az MPL vagy a Sprinter szállítja házhoz előre utalást követően, de természetesen lehetőség van utánvételes fizetésre egyaránt. A szolgáltatás 30.000 Forint feletti megrendelés esetén ingyenes. Válogasson a webáruházunk széles választékából!